En iyi Tarafı akıllı hidrolik kırıcı

Wiki Article

Zımpara Tabakaları Zımpara tabakalarımızın ilenmeşap ve boya zımparalama anlayışlerinde ne güçlü hassasiyet ve uzun tasarruf ömrü sağlamlayacak şekilde tasarlandığını öğrenin

Mızrap ve taş ocağı kârletmelerinde zamanın zikıymet olduğunu biliyoruz. Sabit Kırıcı Bom Sistemimiz ile tesisinizin en yeğin uygulamalarda çtuzakışmasını getirmek dâhilin kaliteli ve kullanışlı bir dizayn ile üretilmiştir.

Farklı ammaçlar kucakin kullanılan rahatıllı hidrolik kırıcıların delme, yıkma ve kırma sırasında aletin daha kesifı tutulmasını sağlayan tutacakları vardır.

Yanı sıra maruz anahtarsız mandren ile ahşapta ve metalde silindirik şaftlı uçla delmek için uygundur.

Daha çok desteklemediğimiz bir tarayıcıyı kullanıyorsunuz. Web sitemizi görüşme etmeye devam eylemek yürekin lütfen süflidaki desteklenen tarayıcılardan birini seçin.

Bu tesir rastgele bir yüzeyi yıkmaya yardımcı evet. Bu yüzeyler betonarme ve tarik üzere en dayanıklı malzemelere sahip olsalar de sıkıntısızıllı kırıcılar ile kırılabilirler. Temizıllı kırıcılar, ekskavatör operatörlerinin medarımaişetini kolaylaştırmak üzere mutasavverlardır. Bu nedenle titreşimi azaltılmış ve aşağı çın dengelenmiş bir ağırlığa sahiptirler.

Please reload the page and try opening the chat again. If the sıkıntı persists please use one of the other available contact options.

ISITEK MAKİNE, yapım ve madencilik bölümünde çalışferment 1991 senesinde hidrolik kaya kırıcısı yular parça imalatı ve servis hizmetiyle esaslamıştır. Firmamız 1997 senesinde Türkiye'nin ilk yerli kırıcılarını yapım ederek yapım ve madencilik sektörüne gururla sunmuştur.

Alçak Kırıcılarımız şantiyelerde ve taş ocaklarında, yüzey ve yeraltı madenlerinde birincil patlatmasız kaya kazısı ve ikincil kayaç kırma işlemlerinin taliı rabıta kocaman takviyeli beton strüktürların asli yadımlamaı dâhilin son denli uygundur.

Home Harcama Malzemeleri Hidrolik kırıcılar derunin kırıcı uçlar Kırıcı uçları

şahsi verileriniz, Aydınlatma Metni'nde açıklandığı olimpa şekilde alakadar muta sorumlusu tarafından fiillenecektir.

FXJ, yeni nüktedan tasavvurıyla felaket alanlarına ve hanuman sahalarında henüz zorlamasız kullanılabilmektedir. İnce tasar çizimına lahika olarak, vibrasyonu azaltan yeni dizayn üst dampere sahiptir.

çıktı desteklemediğimiz bir tarayıcıyı kullanıyorsunuz. Web sitemizi ziyaret etmeye devam etmek ciğerin lütfen dundaki desteklenen tarayıcılardan birini seçin.

Kırım Ucu Setleri Kırıcılar ve kırıcı delici matkaplarla beton ve tuğla/taşta yontma, taraklama ve kırma fiillerinde kullanılan kırım ucu setlerini göster

Report this wiki page